< 17.00u 🛒 = morgen in huis

Menu

Moederfietsen

De moederfiets is niet meer uit het straatbeeld weg te denken, bekijk snel alle moederfietsen op fietsweb.nl

Waarom een moederfiets kopen bij Fietsweb.nl?

FietsWeb.nl heeft een uitgebreid aanbod aan damesfietsen en herenfietsen, geschikt voor woon-werkverkeer, recreatie of sport. Ontdek de stadsfietsen, transportfietsen en vouwfietsen in onze webshop en koop uw nieuwe fiets veilig en betrouwbaar online bij FietsWeb.nl.

Hoe snel leveren jullie moederfietsen?

Snelle levering gegarandeerd en we bieden u telefonisch deskundig advies op maat. Wel zo makkelijk! Nederland is een fietsland bij uitstek. Met de vele uitgestrekte fietspaden, fietsroutes en aandacht voor fietsveiligheid is ons land er helemaal op ingericht. Nederland scoort zelfs als beste fietsland van Europa. De belangrijkste reden voor veel Nederlanders om op de fiets te stappen, is nog altijd vervoer naar het werk. Geen wonder als je bedenkt dat in de stad een fietser meestal sneller op zijn bestemming is dan een automobilist. Daarnaast wordt er veel recreatief gefietst en gesport, bijvoorbeeld op de racefiets of mountainbike. Cortina Bent u op zoek naar een Cortina fiets, we hebben de hele collectie online staan.

Wat zijn populaire moederfietsen?

De meest populaire variant is de Cortina U4 en de Cortina Crush Fiets per type Bent u op zoek naar een nieuwe damesfiets, herenfiets of kinderfiets? Bij FietsWeb koopt u uw nieuwe fiets snel en makkelijk online! Er is een ruime keus uit stadsfietsen, transportfietsen en vouwfietsen, allemaal snel leverbaar en met gratis verzending. Woont u in de stad en zoekt u een typische stadsfiets? Of wilt u veel bagage kunnen vervoeren? Dan is een transportfiets voor u de juiste keus. Vindt u het belangrijk dat uw fiets compact is en makkelijk mee te nemen? Ga dan voor één van de vouwfietsen. Of u nu een damesfiets of een herenfiets zoekt, bij FietsWeb slaagt u altijd.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een moederfiets?

Waar moet u op letten bij de aankoop van een fiets? Graag geven we advies bij de aankoop van een fiets. In de eerste instatntie is het de vraag waar u de fiets voor wilt gebruiken. Is het voor alledaags gebruik, de boodschappen, kinderen naar school, werk of wilt u een nieuwe fiets aanschaffen voor sportief gebruik. FietsWeb.nl heeft het assortiment toegespitst op 'alledaags' en sportief gebruik. Onderstaand een tabel voor verschillend gebruik van de fiets. Woon-werk Stadsfiets, Omafiets, Elektische fiets, Vouwfiets Boodschappen Omafiets, Transportfiets Vervoer van kinderen Moederfiets, Stadsfiets Fietstochten Hybride fiets, E-bike Mountainbike sport gebruik Mountainbike Race fietsen Racefiets

Hoeveel versnellingen heeft mijn moederfiets nodig?

Bepalend bij de aankoop is ook het aantal versnellingen. Wordt de fiets gebruikt om elke dag een aantal kilometers te fietsen, dan is de keus voor een fiets met minimaal 8 versnellingen wel aan te raden. Bij kortere afstanden kan 3 versnellingen voldoende zijn. Bijna alle fietsen zijn uitgevoerd met een nexus versnellingsnaaf, waardoor de fiets soepel fietst. Het schakelen gaat daarbij superlicht. Een andere bepalende factor is ook het onderhoud. Een fiets met een gesloten kettingkast heeft veel minder onderhoud dan een fiets met een derailleursysteem. Een opkomende ontwikkeling is de fiets met aandrijfsnaar in plaats van een ketting. Dit neemt praktisch alle onhoud weg. De snaaraandrijving vergt geen smering, en is dan ook erg schoon. ComfortNiets is vervelender dan een oncomfortabele fiets. Iedere dag fietsen met een verkeerde houding of een te hard zadel gaat op den duur tegen staan.

Wat voor zithouding heeft een moederfiets?

We hebben in de omschrijving bij iedere fiets gelet op het comfort en de zithouding. Sommige fietsen zijn uitgevoerd met extra comfort, door het gebruik van een verende zadelpen of een verende voorvork. Deze vangen de schokken uit het wegdek op. Dit levert een extra comfortabele rit op. Framehoogte en maatvoering Bij de aankoop van een fiets, is de framehoogte erg belangrijk. Neem de tijd om de juiste framemaat te bepalen. Kijk op de pagina -framemaat voor uitleg over het bepalen van de juiste framehoogte. Uiteraard is er wel enige speling in de framemaat, omdat het zadel hoger en lager gezet kan worden. Advies nodig? Onze klantenservice staat u graag te woord en geeft u een advies dat past bij uw persoonlijke situatie

Contact Us

  +8 (678) 500-05-00

  hello@e-store.com

  e-store